Uluslararası Ticaret ve Finansman

Bölüm Etkinlikleri

12.12.2018 tarihinde Uluslararası Ticaret ve Finansman (Tr-Ing) Bölümü tarafından gerçekleştirilen Borsa İstanbul (BİST) Gezisi öğrencilere derste gördükleri teorik bilgileri uygulamada görme imkanı sunmuştur. Böylece öğrenciler ülkenin iktisat uygulamalarına yön veren kurumlarından birini yerinde görme fırsatı elde etmişlerdir.

05.11.2020 tarihinde Uluslararası Ticaret ve Finansman (Tr-Ing) Bölümü tarafından hazırlanan ve ekonomist Ece Pulaş'ın konuşmacı olduğu online konferansta Covid-19'un küreselleşmeye etkileri anlatılmıştır.

20.05.2021 tarihinde Uluslararası Ticaret ve Finansman (Ing) Bölümü tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Onur Özdemir’in konuşmacı olarak yer aldığı “Pandemi, Gelir Dağılımı ve İşsizlik” konulu seminer çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Alanında uzman isimlerin katıldığı ''Finansal Okuryazarlık'' panelimiz, 27.04.2023 tarihinde Google Meet üzerinden gerçekleştirilmiştir. Katılım belgesi de verilen etkinliğimiz oldukça ilgi çekmiş ve yüksek katılım oranıyla tamamlanmıştır.