ULUSLARARASI TİCARET VE İŞLETMECİLİK

Bölüm Etkinlikleri

23.09.2020 Çar 02:28
Pandemi Sürecinde Şirketlerin Karşılaşmış Oldukları Riskler ve Çalışanlar Üzerine Etkisi-2 Etkinliğimiz Gerçekleşti

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü olarak ikincisini organize ettiğimiz konferans 19 Nisan Pazartesi saat 12.00'de çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Orhan Özaydın’ın modere ettiği ve bölüm başkanımız Prof. Mustafa KÖKSAL’ın da iştirak ettiği etkinlikte, Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih KOÇ ve Hayat Kimya A.Ş. Kredi Risk ve Müşteri Tahsilatları Müdürü Dr. Hasan TAT ''Pandemi Sürecinde Şirketlerin Karşılaşmış Oldukları Riskler ve Çalışanlar Üzerine Etkisi'' konusunda fikirlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Etkinliğimizde, ulusal ve küresel çaplı şirketlerin pandemi sonrası durumları paylaşılmış, hangi sektörlerin olumsuz hangi sektörlerin olumlu etkilendiği tartışılmıştır. Bunun yanı sıra şirketlerde, pandemi ile birlikte ortaya çıkan ve talebi artan yeni istihdam alanları öğrencilerimiz ile paylaşılmıştır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pandemi Sürecinde Şirketlerin Karşılaşmış Oldukları Riskler ve Çalışanlar Üzerine Etkisi-1 Etkinliğimiz Gerçekleşti

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü olarak organize ettiğimiz  konferans 19 Kasım Perşembe saat 12.00'de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Orhan Özaydın’ın modere ettiği ve bölüm başkanımız Prof. Mustafa KÖKSAL’ın da iştirak ettiği etkinlikte Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih KOÇ ve Hayat Kimya A.Ş Satış ve Muhasebe Müdürü Dr. Hasan TAT ''Pandemi Sürecinde Şirketlerin Karşılaşmış Oldukları Riskler ve Çalışanlar Üzerine Etkisi'' konusunda fikirlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

ÇEVRİMİÇİ ORYANTASYONUMUZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

22.09.2020 tarihinde Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa KÖKSAL, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Orhan ÖZAYDIN ve bölümümüzün diğer öğretim elemanlarının katılımıyla birinci sınıf öğrencilerimizle online oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Tanışma ve bilgilendirme amaçlı yapılan toplantıda birinci sınıf öğrencilerine müfredat, yönetmelik, güz yarıyılında izlenecek eğitim ve öğretim faaliyetleri ve sınavlar hakkında bilgiler verilmiş, öğencilerin soruları cevaplanmıştır.

oryantasyon1