Yeni Medya ve İletişim

Gorg Mallia, V. Uluslararası Yeni Medya Konferansı’na Açılış Konuşmacısı Olarak Katılıyor

Doç. Dr. Gorg Mallia, Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve Dijital Eşitsizlik başlığı ile gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nın açılış konuşmacısı olarak konferansa katılacaktır.

Malta Üniversitesi Medya ve Bilgi Bilimleri Fakültesi'nde Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gorg Mallia, akademisyen kimliğinin yanı sıra yazar ve karikatürist olarak da çalışmalarını devam ettirmektedir. Yeni medya, kişisel iletişim ve markalama, görsel anlatım ve hikaye anlatıcılığı ile grafik tasarım konularında verdiği derslerle iletişim ve medya alanına katkılar sunmaktadır.

2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceğimiz V. Uluslararası Yeni Medya ve İletişim Konferansı’na açılış konuşmacısı olarak katılacak olan Mallia, teknoloji demokrasisi bağlamında “Dijital Uçurum” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir. Mallia’nın katılacağı açılış oturumu 2 Aralık, 10:15 ile 10:45 arasında olacaktır.

Google Meet üzerinden gerçekleştirilecek oturumlar tüm katılımcılara açıktır.
Konferans web sitesi için tıklayınız.
Açılış konuşması için tıklayınız.