Yeni Medya ve İletişim

OneWord Dijital İçerik Ajansı ile İşbirliği Protokolü

Bölümümüz ile OneWord Dijital İçerik Ajansı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile dijital içerik üretimi alanında pek çok markaya hizmet veren OneWord arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşma kapsamında Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerimiz OneWord Dijital İçerik Ajansı’nda araştırma, gözlem yapma ve çalışma şansına sahip olacaklar. Bununla beraber bölüm öğretim üyelerimiz ve OneWord profesyonelleri karşılıklı olarak hizmetiçi eğitim, çevrimiçi seminer gibi etkinllikler gerçekleştirecek.

Bu anlaşmanın tüm öğrencilerimize akademik ve mesleki hayatlarında katkı sunacağına inanıyoruz.

OneWord, genç ve dinamik bir ekiple kurulan, Ferit Ömeroğlu tarafından üniversite yıllarında temeli atılmış ve sosyal sorumluluk projeleri ile başladığı meslek hayatına geniş ve kitlesel çoğunluğu sağlayarak 250+ den fazla çalışma arkadaşına sahip olan yeni nesil dijital bir ajanstır. SEO, İçerik üretimi, Video, Fenomen, PR yönetimi yapan ajans aynı zamanda şirketler için In-House çalışma arkadaşları temin edebilmektedir.