Yeni Medya ve İletişim

Sektörel İnternet Haberciliği Etkinliği Gerçekleştirildi

Otomotiv gazeteciliği alanında otostil.com web sitesinde haber müdürü ve turboperformans.com web sitesi yazarlarından Ömrüm Tolga Çolak, Sektörel İnternet Haberciliği-Otomotiv Gazeteciliği başlıklı etkinliğimize konuk oldu.

Canyaş İletişim'de halkla ilişkiler ve medya ilişkileri yönetimi alanında kariyerini sürdüren Ömrüm Tolga Çolak'ın konuk olarak katıldığı "Sektörel İnternet Haberciliği - Otomotiv Gazeteciliği" başlıklı söyleşi ve atölye etkinliği gerçekleştirildi. Çolak, 2 saat süren etkinlikte sektörel bazda internet haberciliği üzerinde bilgi ve tecrübelerini paylaştı, öğrencilerin sektör ve alanla ilgili sorularını cevapladı. Dijital platformlarda editoryal ve görsel-işitsel içeriklerin üretimi, işlenmesi, yayınlanması ve etkileşim yönetimi gibi konulara yer verilen etkinlikte alanla ilgili pek çok konuya değinildi.