Yeni Medya ve İletişim

Yeni Medya Bölümü Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Yeni Medya Bölümü hakkında merak edilenler yanıtlandı.

Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akçay'ın konukluğunda İstanbul Gelişim Üniversitesi Yeni Medya Bölüimü'nün tanımı yapıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Yeni Medya Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akçay bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

Yeni Medya Bölümü nedir, Yeni Medya mezunları hangi alanlarda istihdam edilir, Yeni Medya bölüm müfredatında hangi dersler yer almaktadır, bölümün öğrencilere sunduğu imkanlar hangileridir gibi sorular bu oturumda yanıtlandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nün online tanıtım oturumunu, İGÜ Youtube hesabından izleyebilirsiniz.