Yönetim Bilişim Sistemleri

3. Uluslararası Ekonomi, Yönetim ve Finans Konferansı Başlıyor...

UWE İGÜ Uluslararası Ekonomi ve Finans Konferansıİstanbul Gelisim Üniversitesi,17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında University of the West of England ile işbirliği içinde Gelişim Tower Oditoryum'da  3.Uluslararası Ekonomi, Finans ve Yönetim Konferansı düzenliyor.
Bu konferansın,  katılımcılara küresel ekonomik gelişmeler, finansal dünya ve yönetim uygulamalarındaki mevcut eğilimler ve sorunlar ile ilgili görüş ve araştırmalarını paylaşma fırsatı sağlayacağına inanıyoruz.
Ayrıca, bu konferans, delegelerin araştırma ve iş ilişkileri kurmalarına ve kariyer yollarında gelecekteki işbirlikleri için uluslararası bağlantı bulmalarına yardımcı olacak. Gelisim-Uwe 2019'un bu alanlarda bilgi tabanına önemli katkılar sağlayacağını umuyoruz. Konferans hakkında daha fazla aytıntılı bilgi için https://guicefm.gelisim.edu.tr/home lütfen verieln linki tıklayınız.