Yönetim Bilişim Sistemleri

Boğaziçi Girişimcilik Akademisi

Bu sene 15-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Boğaziçi Girişimcilik Akademisi, girişimcilik dünyasına adım atmak isteyenlerin yoluna ışık tutacak eğitim oturumlarında alanında yetkin konuşmacıları ağırlarken, workshop oturumlarında katılımcılara öğrendiklerini deneyimleme fırsatı sunacaktır. Ürün, müşteri, pazarlama, finans, yatırım, hukuk, risk, marka, ekip, strateji gibi konuların girişimcinin gözünden anlatılacağı etkinlikte bir girişimcinin serüveni A’dan Z’ye ele alınarak alana meraklı kitleyi aydınlatacaktır. Hafta sonu sınırlı kapasiteyle fiziksel olarak gerçekleşecek workshoplarda ise katılımcılar sorun belirlemeyi öğrenecek, müşteri personası hazırlayacak, iş modeli için kanvas oluşturacak ve bütün bunları yatırımcılara aktarmak için sunum yapmanın inceliklerini keşfedecektir.

Bu bağlamda öğrencilere özel https://biletino.com/tr/e-dr6/bogazici-girisimcilik-akademisi/ adresinden “bga2021” indirim kodu ile ulaşabilecekleri %25 indirim tanımlaması gerçekleştirilmşitir.  Aynı zamanda etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.