Yönetim Bilişim Sistemleri

Digital Marketing Academy

Digital Marketing Academy bu sene 7-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. 7-10 Aralık tarihlerinde, dört gün boyunca dijital pazarlama sektörünün önde gelen isimleri tarafından verilecek olan eğitimler online platform üzerinden katılımcılarla buluşurken, 11 Aralık tarihinde online, 12 Aralık tarihinde yüz yüze seçenekleriyle düzenlenecek olan workshoplar ile interaktif bir ortamda network edinme ve öğrendiklerini deneyimleme fırsatı katılımcıları bekliyor olacak.

Digital Marketing Academy, Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilere dijital pazarlamanın kapılarını aralayarak onlara sektördeki yetkin isimlerin tecrübelerinden faydalanma fırsatı sunmayı hedeflemektedir. Oturumlarda Digital Marketing 101, SEO, Google Analytics & Ads, Influencer Marketing, E-Commerce, Content Marketing, Instagram-Facebook ve Youtube Marketing gibi dijital pazarlamanın olmazsa olmazı alanlarda verilecek olan kapsamlı eğitim ve workshopların dinleyicilerle paylaşılacağı dopdolu bir akademi gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgiye ilgili üniversitenin web sayfasından ulaşabilirsiniz.