Yönetim Bilişim Sistemleri

Türkiye’nin İlk Sanal Borsa Yarışması "SanalBorsam"

1 Şubat - 1 Mart tarihinde 8.'sini gerçekleştirecek Türkiye’nin ilk sanal borsa yarışması SanalBorsam öğrencilere maddi kaygı gütmeden borsa deneyimi yaşatmayı amaçlayan ücretsiz bir sanal yarışmadır.

Yatırım Finansman sponsorluğunda ve Finfree altyapısında düzenlenen yarışmada yarışmacılara 100.000 TL değerinde para verilir ve gerçek borsa değerinde bu paranın arttırılması beklenir. Dereceye giren katılımcılar staj, burs, elektronik cihaz gibi çeşitli ödülün sahibi olurlar. Antrenman Ligi boyunca yarışmacılar uygulamanın akademi kısmını inceleyerek ve düzenlediğimiz eğitimlere katılarak kendilerini bu konuda geliştirme şansını elde ederler.

Antrenman Ligi 1 Ocak - 1 Şubat, asıl yarışma ise 1 Şubat - 1 Mart arasında Finfree uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Yarışma linkine sanalborsam.org internet sitesinden ulaşabilirsiniz.