İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Yönetim Bilişim Sistemleri








 Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde MInSpiring Days


İstanbul Gelişim Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğrencilere İlham Veren MInSpiring Days Etkinliğini Gerçekleştirdi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünün düzenlemiş olduğu MInSpiring Days kapsamındaki ilk etkinlik 16.03.2018 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında daha önce IBM, Transplace gibi küresel firmalarda görev yapmış, şuanda SELCO Optimizasyon Çözümleri şirketinde Yönetici Danışmanı olarak görev yapan Dr. Eray ÇAKICI öğrencilerle buluştu.

Bilişim alanındaki gelişmeleri sektördeki deneyimleri ile birleştirerek aktaran Çakıcı, çeşitli firmalara yaptıkları danışmanlık hizmetlerini güncel örneklerle anlattı. Nesnelerin İnterneti (IoT), Yapay Zeka (AI), Karar Destek Sistemleri (DSS), Bulut Bilişim Sistemleri (Cloud Computing) gibi gelişen teknolojinin günümüzde iş alanlarındaki kullanımlarına dikkat çekti ve gelecekte ne yönde şekillenebileceğini anlattı.  Kurumların ihtiyaçlarına göre özel projeler geliştirdiklerini belirten Çakıcı, sektörde bu alanda yetişmiş insanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Sunumdan sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çakıcı, özellikle yazılım bilgisi olanların bu alanda iyi bir konuma yerleşebileceğini aktararak öğrencileri bu yöne teşvik etti. Etkinlik sonunda YBS bölümü öğretim üyelerinden Dr. Tutku Tuncalı YAMAN gerçekleşen bu sunum için sayın Çakıcı’ya teşekkür ederek çiçek verdi.

 Galeri