4. Uluslararası Ekonomi ve Finans Konferansı 22 Ekim'de başlıyor!

24.09.2020 Per

Küresel pandemi nedeniyle bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan, "21. Yüzyılın Fırsatları ve Tehditleri: Dijitalleşme ve İklim Değişimi" temalı 4. Uluslararası Ekonomi ve Finans Konferansı 22 Ekim'de gerçekleştirilecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İngiltere'nin The West of England University (UWE) işbirliği ile gerçekleşecek olan bu konferansta uluslararası katılımcılar ekonomi ve finans alanlarında küresel sorunları ve gelişmeleri değerlendirme, görüş ve araştırmalarını paylaşma olanağı bulacaklardır.

UIuslararası katılımcıların aralarındaki akademik etkileşimler sayesinde gerek araştırma alanında gerekse iş hayatında işbirliği yapılmasına da olanak sağlanacaktır. Gelişim-UWE 2020'nin ekonomi ve finans alanlarına önemli katkılar sunacağına inanıyoruz.

Son başvuru tarihi: 15 Eylül 2020

Ayrıntılı bilgi için https://guicefm.gelisim.edu.tr/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

2020 Konferans Yeni Tarih