İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr


 4. Uluslararası Yeni Medya Konferansı nisan ayında gerçekleşecek

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yeni Medya Bölümü tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nın ana teması ‘Dijital Dönüşüm ve İnovasyon’ olarak belirlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yeni Medya Bölümü tarafından 2015 yılından beri düzenlenen Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nın bu yıl 4’üncüsü gerçekleşecek. 25 - 26 Nisan tarihleri arasında İGÜ İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Medya Bölümü ile Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü ile ortaklaşa düzenleyeceği 4’üncü Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nın ana teması ‘Dijital Dönüşüm ve İnovasyon’ olarak belirlendi.

Dijital dönüşüm ve inovasyon alanındaki gelişmeleri takip etmek ve bu alandaki akademik çalışmalara katkıda bulunmak için düzenlenecek konferansa yerli ve yabancı birçok bilim insanının katılması bekleniyor.

Dijital dönüşüm ve inovasyonun farklı yönlerini kapsayan, özgün ve daha önce yayınlanmamış bir araştırmadan oluşacağının belirten  Konferansın Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Deniz Akçay, konferansın başlıca konularını şöyle sıraladı:

“Big Data Uygulamaları, Bulut Bilişimi Yapay Zeka Uygulamaları, Siber Güvenlik Yapay Zeka Uygulamaları, Gelişmiş Bilgi Gösterimi, Akıllı Düşünce, Multiagent ve Hibrit Sistemler, Robotik ve Algılama, Akıllı Oyun ve Koşul Tatmini, Makine ve Derin Öğrenme, Arama ve Planlama, Akıllı Sensör Sistemleri, Eğitim ve Öğretimde Yapay Zeka, Yapay Zeka Sorunlarını Geliştirmek, Yayıncılıkta Yapay Zeka, Halkla İlişkilerde Yapay Zeka, Radyo ve Sinemada Yapay Zeka, Sanatta Yapay Zeka, İletişimde Yapay Zeka.”

 


Haberler

Tüm Haberler