Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM Uluslararası Katılımlı Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM)'ne Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gülgün Çiğdem, uluslararası Katılımlı Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM)’ne katıldı.
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Bölüm Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM, Nişantaşı Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi iş birliğinde, 12-14 Mayıs 2022 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Uluslararası Katılımlı Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM)’ne katılarak "Şeytan Üçgeni: Büyüme, Cari Açık, Enflasyon Üzerine Türkiye’den Ampirik Kanıtlar" isimli çalışmasını sundu. Önemli iktisatçıların ve finansçıların katıldığı ve bu yıl altıncısı düzenlenen, en geniş kapsamlı ekonomi-finans kongresi olan IERFM’de ÇİĞDEM’in çalışması büyük ilgi gördü.