Denizli İl Milli Müdürlüğü’nden Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün Üniversitemizi ziyaret etti

21.12.2019 Cmt 10:31

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli
Eğitim öğretim sürecinin, çağdaş ve yenilikçi gelişmeleri takip ederek, araştırmalar yapılarak geliştirilmesini amaç edinen Denizli İl Milli Müdürlüğü’nden Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli’yi ziyaret etti.

Denizli ili içerisinde kurumların ve çalışanların memnuniyetlerinin artırılmasını sağlamak için iş birliği yapılması kararı alınan görüşmede konuşan Gayretli, eğitime katkı sağlayacak her türlü projeyi destekleyeceklerini belirterek, yükseköğretimde her zaman bir adım önde ve örnek olmak için çalıştıklarını ifade etti.