İGÜ Ekonomi ve Finans Bölümü "Kariyer Günü" düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencilerine mülakatlara hazırlık ve özgeçmiş düzenleme teknikleri ile ilgili seminer düzenlendi.
 Ekonomi ve Finans bölümü Dr. Öğretim Üyesi  Deniz Şişman 'ın daveti üzerine Gelişim Tower'da Arı Bilgi Eğitim Kurumları Direktörü Didem Yeşim Pektok İstanbul Gelişim Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencilerine özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri ile ilgili seminer vermiştir.

Seminerde mezun adaylarına özgeçmiş nedir?, Nasıl hazırlanır?, Mülakat nedir?, mülakat çeşitleri, işveren açısından mülakat ve önemi ile ilgili konular hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Ayrıca ne istediğini bilen, kararlı ve iş başvurularında neler yapacağı konusunda hakim bireyler olma yönünde özgeçmiş hazırlama  ve mülakat teknikleriyle kazanacağı bir seminer gerçekleşmiştir.