Günümüz Türk Dünyasında Temel Sorunlar Konulu Panel

19 Kasım 2020 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, İGÜSAM iş birliği ile "Günümüz Türk Dünyasında Temel Sorunlar“ başlıklı paneli gerçekleştirecektir.
Panel Programı

Çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin katılımıyla saat 13:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek panelde Türk Dünyası’nın mevcut bazı sorunları, yapısal olarak derinlemesine ele alınıp tartışılacaktır.

3 oturum şeklinde planlanan panelde I. oturumda "Tarihten Günümüze Azerbaycan ve Karabağ Sorunu", II. oturumda "Kırgızistan ve Kazakistan'da Siyasal ve Sosyal Sorunlar" ve III. oturumda da "Uluslararası Bir sorun Olarak Doğu Türkistan" meseleleri ele alınacaktır.

Google Meet bağlantısı ile katılımcılar panele her hangi bir şart olmaksızın katılabileceklerdir.

Oturuma bu bağlantı ile katılabilirsiniz: Katılım Davetiyesi