Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nün Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü hakkında merak edilenler yanıtlandı.
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp'in konukluğunda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nün tanıtımı gerçekleştirildi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümümüzün online tanıtım oturumunu, buradan izleyebilirsiniz.