İGÜ ve RTÜK arasında iş birliğine yönelik görüşme gerçeklrştirildi

14.02.2020 Cum 07:02

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ve Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) gerçekleştirilecek işbirlikleri için bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve RTÜK İşbirliği Toplantısı
Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlığı’nda gerçekleşen toplantıya Dekan V. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner, GSF Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, GSF İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Öznur Işır, İİSBF Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sacide Vural ve Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Koçyiğit katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, RTÜK ve üniversite iş birliklerine önem verildiğini belirten Küçükşabanoğlu; ortaklaşa düzenlenecek paneller, konferanslar gerçekleştirmeyi planladıklarını ve öğrencilere staj imkanı yaratılması konusunda destek olacaklarını ifade etti.