İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr


 İİSBF Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin Akademik Genel Kurul toplantısı, 24 Şubat 2020 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Burhan Aykaç, Sayın Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Prof. Dr. Nail Öztaş ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Kürşat Yalçiner'in katılımıyla gerçekleştirildi.
24 Şubat 2020 tarihinde, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, Rektör Yardımcılarımızdan Sayın Prof. Dr. Nuri KURUOĞLU ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Kürşat YALÇİNER'in katılımlarıyla İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.
 
İİSBF Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
 
Akademik Genel Kurul toplantısının gündeminde: öğrencilerle ilgili istatistiksel veriler, akademik kadro, akademik yayınlar, bahar dönemi öncelikleri ve aramıza yeni katılan akademik personel ile başarı ödülleri konuları yer almıştır.
 
Sayın Dekanın sunumunda, Fakültemizin öğrenci sayısında, özellikle de yabancı öğrenci sayısında önceki yıla oranla gözle görülür bir artış olduğu vurgulanmıştır. Ayrıca Fakültemizin Akademik kadrosunda akademik personel sayımızın bir önceki yıla kısayla değişmediği, öğretim elemanlarımızın 2020 yılında yaptıkları bilimsel çalışmalarla üniversitemizin tanınırlığına önemli derecede katkı sağladıkları ifade edilmiştir. Farklı yayın kategorilerinde ilk beş içerisinde yer alan personel açıklanmış, kendilerine başarı dilekleri iletilmiş ve Fakültemiz bünyesine yeni katılan akademik personel tanıtılmıştır.
 
Sayın Dekanın sunumundan sonra hem Sayın Rektörümüz hem de Sayın Rektör Yardımcımız, Üniversite olarak Bahar dönemine ilişkin önceliklerimize vurgu yapmışlar ve öğretim üyelerimizden beklentilerini açıklamışlardır.


Haberler

Tüm Haberler