İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Tanıtım Günleri Bugün İGÜ İnstagram Hesabında

30.06.2020 Sal 03:15

İstanbul Gelişim Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün online tanıtım günleri bugün saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

İGÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Tanıtım Günleri
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, bugün Dr. Öğr. Üyesi Serdar Küçük ve Öğr. Gör. Aylin Aydın'ın konukluğunda İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün tanıtımı yapılacaktır.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan oturumda, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Serdar Küçük ve Öğr. Gör. Aylin Aydın, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtlayacaklar.

İGÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün online tanıtım oturumunu, İGÜ İnstagram hesabından canlı olarak takip edebilirsiniz.