İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün online tanıtım günleri gerçekleştirildi.
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Küçük ve Öğr. Gör. Aylin Aydın'ın konukluğunda İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün tanıtımı yapıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan oturumda, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Serdar Küçük ve Öğr. Gör. Aylin Aydın, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

İGÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün online tanıtım oturumunu, İstanbul Gelişim Üniversitesi Youtube kanalından izleyebilirsiniz.