IV. Disiplinlerarası Uygulamalı Veri Madenciliği Çalıştayı Gerçekleştirildi

13.10.2019 Paz 09:09

İstanbul Gelişim Üniversitesi IV. Veri Çalıştayı
IV. Disiplinlerarası Uygulamalı Veri Madenciliği Çalıştayı; Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi, Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) ve İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliği ile 25 Ağustos - 1 Eylül 2019 tarihleri arasında TOVAK Uluslararası Marmaris Akademisi’nde gerçekleştirilmiştir. Çalıştaya Türkiye’nin çeşitli illerinden Hacettepe, İstanbul Gelişim, Sakarya, Dokuz Eylül,  Konya Gıda ve Tarım gibi farklı üniversitelerden akademisyenler ve enuygun.com, logo yazılım,Tam faktöring, Londra’dan London & London Creative Design & Web Solutions gibi sektörden konuyla ilgili araştırmacı ve yöneticiler katılmıştır. Katılımcılar, eğitmenler eşliğinde çalıştay için hazırlanan uygulamaları detaylı bir şekilde öğrenmiş ve denemelerini yapmışlardır.