Korona Pandemisinin Psikolojik Etkileri Paneli Cuma Akşamı Yapılacak

07.01.2021 Per 10:09

Psikoloji Bölümü'nün hocaları Prof. Dr. Özden Şükran Üneri, Dr. Öğr. Üyesi İshak Sayğılı ve Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rostamzadeh'in konuk olacağı panel Cuma akşamı saat 20.00'da online olarak yapılacak.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü, Covid-19 Pandemisinin psikolojik etkilerinin daha iyi kavranabileceği ve bu etkilerle başa çıkmanın yollarının tartışılacağı bir panel gerçekleştirecek.

Korona Pandemisinin Psikolojik Etkileri isimli panelde Psikoloji Bölümü hocaları Prof. Dr. Özden Şükran Üneri, Dr. Öğr. Üyesi İshak Sayğılı ve Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rostamzadeh yer alacak. 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'da başlayacak olan panele katılım online olarak sağlanacaktır.

Katılım Linki: https://meet.google.com/png-iwmj-uvn

korona pandemisi afiş