Kriz Temalı Örnek Olay Tasarım Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

08.07.2021 Per 05:11

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği "Kriz Temalı Örnek Olay Tasarım Yarışması" için başvurular devam ediyor.

kriz temalı örnek olay yarışması
Öğrencilerin havacılık problemlerini çözerek havacılık dünyasına bir adım atmaları için onlara iyi bir fırsat sunan bu yarışma, ortaöğretim 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Yarışmada öğrenciler; yoğun kar fırtınasından (doğal afetlerden) kaynaklı BUASO Havayolunun yaşadığı operasyonel krizle ilgili en iyi problem senaryosunu ve çözüm önerisini bulmak için yarışacaklar. Varsayımsal problemler ve çözümleri, alandaki uzmanlar tarafından incelenecek. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek.

Yarışma ve ödüller hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Katılım Tarihi: 06 Ağustos 2021
Sonuç Açıklama Tarihi: 13 Ağustos 2021