Psikoloji Bölümü Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

09.06.2020 Sal 12:00

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nün online tanıtım günleri 9 Haziran 2020 saat 16.00'da gerçekleştirildi.

İGÜ Psikoloji Bölümü Tanıtım Günleri
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen tanıtım günlerinde 9 Haziran Salı günü Psikoloji Bölümü'nün hocaları, İGÜ İnstagram hesabına konuk oldu.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde, Doç. Dr. Canan Tanıdır ve Dr. Öğr. Üyesi Aman Sado Elemo, Psikoloji Bölümümüzün tanıtımını yaptılar.

Saat 16.00'da başlayan online tanıtım oturumunda Psikoloji Bölümü hakkında sık sorulan sorular, canlı yayında gelen istekler, öğrencilerin ve velilerin merak ettikleri yanıtlandı. Psikoloji Bölümü hakkında gerçekleştirilen oturumu izlemek için İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Youtube kanalını takip edebilir, videoyu buradan izleyebilirisiniz.