Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

10.06.2020 Çar 10:12

İstanbul Gelişim Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nün online tanıtım günleri, 11 Haziran Perşembe günü saat 16.00'da gerçekleştirildi.

İGÜ online tanıtım günleri devam ediyor.
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen tanıtım günlerinde, 11 Haziran Perşembe günü Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden Dr Öğr. Üyesi Sinem Tuna, İGÜ İnstagram hesabına konuk oldu.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde ve Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tuna'nın konukluğunda, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümümüzün tanıtımı yapıldı.

Saat 16.00'da başlayan online tanıtım oturumunda Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü hakkında sık sorulan sorular, canlı yayında gelen istekler, öğrencilerin ve velilerin merak ettikleri yanıtlandı. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü hakkında gerçekleştirilen oturumu izlemek için İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Youtube kanalını takip edebilir, videoyu buradan izleyebilirisiniz.