RTS Bölümü Öğrencisi Caner TIKIZ, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Finalist Oldu.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenen ve bu yıl yedincisi gerçekleşecek olan TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında İİSBF Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2020-2021 yeni dönem mezun öğrencilerinden Caner TIKIZ’ın hazırlayıp sunduğu “HEZEL ANA HABER” adlı bitirme projesi, Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı, Dijital yayıncılık ve Güzel Türkçe kategorilerinde toplam 15 farklı bölümden 3000’den fazla öğrencinin katıldığı yarışmada “Televizyon Programı” kategorisinde en başarılı 10 program arasına girerek finalist oldu.
Proje Danışmanlığını Doç. Dr. Remziye Köse Özelçi’nin yaptığı “Hezel Ana Haber” adlı televizyon programı, 2021 Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan Seçici Kurul Değerlendirmesinde “En İyi Televizyon Programı” kategorisinde diğer adaylarla yarışacak. Değerli öğrencimiz Caner TIKIZ’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Finale kalan projeleri görmek için tıklayınız