Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

16.06.2020 Sal 12:02

İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nün online tanıtım günleri gerçekleştirildi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Online Tanıtım
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Prof. Dr. Nail Öztaş'ın konukluğunda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nün tanıtımı gerçekleştirildi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nail Öztaş, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

İGÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümümüzün online tanıtım oturumunu, buradan izleyebilirsiniz.