Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü (TR-ING) Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

07.07.2020 Sal 12:15

İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün online tanıtım günleri gerçekleştirildi.

igü sbui tanıtım günleri online
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, bugün Prof. Dr. Şenol Durgun ve Doç. Dr. Emine Akçadağ Alagöz'ün konukluğunda Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (TR-ING) Bölümü'nün tanıtımı yapıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüzün Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Durgun ve Doç. Dr. Öğr. Emine Akçadağ Alagöz, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (TR-ING) Bölümü'nün online tanıtım oturumunu, İGÜ Youtube kanalından izleyebilirsiniz.