Turizm Rehberliği Tanıtım Günleri İGÜ Sosyal Medya Hesaplarında

28.07.2020 Sal 01:07

İstanbul Gelişim Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü'nün online tanıtım oturumu, bugün saat 16.00'da İGÜ Sosyal Medya hesaplarında gerçekleştirilecek.

igü turizm tanıtımı
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, bugün Turizm Rehberliği Bölümümüz, İGÜ Sosyal medya hesaplarına konuk oluyor.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan tanıtım günleri oturumunda, Dr. Öğr. Üyesi Yurdanur Yumuk bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları yanıtlayacak.

Turizm Rehberliği Bölümü'nün tanıtım günlerini İGÜ İnstagram hesabından izleyebilir, ayrıca İGÜ Youtube kanalından tanıtım günlerinin video kayıtlarına ulaşabilirsiniz.