Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

09.07.2020 Per 12:53

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü'nün online tanıtım günleri gerçekleştirildi

İGÜ LOJ TANITIM
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümümüz, İGÜ Sosyal medya hesaplarına konuk oldu.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen tanıtım günleri oturumunda, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Mersin ve Dr. Öğr. Üyesi Metin Yıldırım bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları yanıtladı.

Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü'nün tanıtım günlerini İGÜ Youtube kanalından izleyebilirsiniz.