Uluslararası Ticaret (TR-ING) Bölümlerinin Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Ticaret (TR-ING) Bölümü'nün online tanıtım günleri gerçekleştirildi.
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Doç. Dr. Kemal Erkişi ve Dr. Öğr. Üyesi Ebru Gül Yılmaz'ın konukluğunda Uluslararası Ticaret (TR-ING) Bölümü'nün tanıtımı yapıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Uluslararası Ticaret Bölümümüzün öğretim üyelerinden Doç. Dr. Kemal Erkişi ve Dr. Öğr. Üyesi Ebru Gül Yılmaz, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

İGÜ Uluslararası Ticaret (TR-ING) Bölümü'nün online tanıtım oturumunu, İGÜ Youtube hesabından izleyebilirsiniz.