Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nün Online Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

25.06.2020 Per 11:18

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nün online tanıtım günleri gerçekleştirildi.

İGÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Tanıtım Günleri
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Prof. Dr. Mehmet Erdal Balaban'ın konukluğunda Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nün tanıtımı İGÜ İnstagram hesabında canlı yayınla yapıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümümüzün öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Erdal Balaban, bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

İGÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümümüzün online tanıtım oturumunu, İGÜ Youtube kanalından izleyebilirsiniz.