Havacılık Yönetimi

13. Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

21. yüzyılın beceri ve donatıları ile eğitim ve öğretim hayatlarını tamamlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, 21-22 Haziran 2022 tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Konferans Salonu’nda yapılan törenlerle mezuniyet keplerini attılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli ve Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’in açılış konuşmaları ile başlayan mezuniyet töreninde 8.188 öğrencimiz mezun oldu.

Havacılık Yönetimi bölümü olarak tüm mezun öğrencilerimize gelecek planlarında başarılar dileriz.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü olarak tüm mezun öğrencilerimize gelecek planlarında başarılar dileriz.