İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Havacılık Yönetimi








 İGÜ Pedagojik Formasyon Eğitimi


İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin öğretmen olmak isteyen öğrenciler için Pedagojik Formasyon Eğitimi açma talebi YÖK tarafından onaylanmış olup, bu dönem itibariyle öğrencilerimizin formasyon dersleri alması mümkün olacaktır.



2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi derslerinin başlangıç tarihi YÖK tarafından ertelendiğinden Bahar Dönemi Akademik Takvimi ve Yaz Okulu Akademik Takvimi yeniden düzenlenmiştir. Bu kapsamda açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi yeni programa bağlı olarak düzenlenmiştir.
 
Öğretmen olmak isteyen İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile diğer üniversitelerden özel öğrenci olarak Pedagojik Formasyon Eğitimi almak isteyen öğrencilerin eğitimi tamamlayabilmeleri için 9 EGT Kodlu Eğitim Bilimleri dersini ve 27 kredilik bir programı tamamlamaları gerekmektedir. Bu dersler 3. ve 4. sınıf öğrencileri için açılmaktadır.
 
Pedagojik Formasyon Eğitimi ücretlidir (Kredi ücreti: İGÜ Öğrencileri için 600 TL / Özel Öğrenciler için 800 TL).
 
EGT Kodu kursları için kurs kayıtları başlamış olup 10 Mart 2023 Cuma günü sona erecektir. Öğrenciler ücretlerini ödemek kaydıyla "ONLINE" başvuru yapabilirler.

AÇILACAK DERSLER T U L K
EGT401 Eğitime Giriş 3 0 0 3
EGT403 Sınıf Yönetimi 2 0 0 2
EGT405 Rehberlik ve Özel Eğitim 3 0 0 3
EGT407 Eğitim Psikolojisi 3 0 0 3