Havacılık Yönetimi

THY Depremzedeleri İşe Alma Kararı Aldı

Türk Hava Yolları 10 ilde yaşayan ve depremde mağdur olan vatandaşları işe alma kararını uygulamaya geçirdi başvuru şartlarını taşıyan herkes 24.04.2023 tarihine kadar internet üzerinden tüm ilgili dokümanları yükleyerek başvuru yapabilecek.

Başvuru şartlarından  birisi de  lisans  mezunu olmak  yada  öğrenci olanlar  için son sınıfta olmak ve 23 Temmuz 2023 tarihine kadar  mezuniyet belgesini THY ortaklığına verebilecek konumda olmak.

Özellikle mezun durumuna yakın öğrenciler için  bu  kaçırılmayacak  bir  fırsat  olarak  görülüyor  ilanlara sadece deprem bölgelerinde  yaşayanlar  maddi  ve manevi  kayıpları  olanlar  birinci  ve  ikinci derecede  akraba yakınlığı  olanlar  katılabilecek.

Başvuru  şartlarından  bir  diğeri ise  istenilen  belgeleri  e devlet  üzerinden  indirip  ilgili  THY linkine  yüklemeleri  gerekiyor; ayrıca başvuru yapacakların  İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekiyor sınavlar uzaktan online  sınav  ve mülakat  süreçleri ile  devam edecek. Katılım sağlamak isteyen  öğrencilerimiz içinde  çalışma  seçeneği olaraktan   birden fazla  seçenek  sunulmuş durumda  deprem mağduru  olan ve  ilgili  kriterleri  taşıyan  tüm  öğrencilerimizin  başvuru  yapmalarında  büyük  fayda  görüyoruz  tüm  öğrencilerimize  şimdiden  işe  alım süreçlerinde  hayırlara  vesile  olmasını  diliyoruz.