Turizm Rehberliği

Uluslararası Kongre: III. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism

"III. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism" adlı uluslararası kongrenin tarihleri belli oldu.

III. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, adlı uluslararası kongre Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi işbirliğiyle 4-6 Ekim 2023 tarihleri arasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir.

Turizm sektöründe sürekli gelişme ve değişimler yaşanmaktadır. Bu gelişmeler teorilerin, çıkarımların ve iş modelinin dönüşmesine ve yeni formlara evrilmesine neden olmaktadır. Bu bağlamda kongrenin amacı, turizm alanında eğitim alan ve çalışan araştırmacı ve uygulayıcıları aydınlatmak için son gelişmeleri yakalamaktır. Kongrenin katılımcılarının turizm endüstrisi ile ilgili son trendlere odaklanan bildiriler sunmaları beklenmektedir. Kongreye 1 Eylül 2023 tarihine kadar bildiri gönderilebilecektir.