Turizm Rehberliği

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

26-28 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi'ne Turizm Rehberliği bölümü öğretim üyeleri olarak katılım gerçekleştirildi.

26-28 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi'ne Turizm Rehberliği bölümü öğretim üyeleri olarak katılım gerçekleştirdik.
Kongreye Turizm Rehberliği bölümü olarak 5 bildiri ve 8 öğretim elemanı ile katılım gösterdik. Aşağıda kongreye katılan öğretim üyelerimizin çalışma bilgilerine yer verilmiştir:

1. Gün: Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu: "Sapanca’da Faaliyet Gösteren Bungalovlarda Yaşanan Yönetsel Sorunlar ve Çözüm Önerileri"
1. Gün: Dr. Öğr. Üyesi Dilber Guliyeva: "Hikaye Anlatıcısı Olarak Mobil Turist Rehberi Uygulamaları"
1. Gün: Dr. Öğr. Üyesi Öznur Çetinkaya: "Ayasofya'nın Mekan Kimliği Değişiminin Ziyaretçi Deneyimi Aracılığıyla İncelenmesi: Nitel Bir Araştırma"
2. Gün: Dr. Öğr. Üyesi Fatma Özçelik Heper: "Covid-19 Pandemi Sürecinde İstanbul’da Medikal Sağlık Turizminin Durum Değerlendirmesi Üzerine Bir Araştırma"
2. Gün: Arş. Gör. Kartal Doğukan Çıkı, Dr. Öğr. Üyesi Ramazan İnan ve  Arş. Gör. Ahmet Mecid Vergül: "Examining The Online Presence of Anatolia's Wooden Hypostyle Mosques Included in The UNESCO World Heritage List"

Çalışmaların içerisinde yer alacağı kongre kitabının basımı gerçekleştirdikten sonra linki öğrencilerimizle paylaşılacaktır.
Detaylı bilgi için: https://ingant.subu.edu.tr/en