Turizm Rehberliği

Kruvaziyer Turizminde Turist Rehberliği Söyleşisi

Turizm Rehberliği bölüm başkanlığı tarafından "Kruvaziyer Turizminde Turist Rehberliği Söyleşisi" konusu üzerine söyleşi organize edilmiştir.

25 Mart 2024 Pazartesi günü yapılan etkinlikte, kruvaziyer turizminde turist rehberliği konusu konuşulmuştur. Profesyonel Turist Rehberi İlhan ÖZTÜRK'ün konuşmacı olduğu etkinlik fakültemiz K Blok Firnas Oditoryumu'nda gerçekleştirilmiştir. Üniversitemizin turizm rehberliği bölümleri öğrencilerinin yer aldığı etkinlik öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilmiştir. Söyleşi sonunda gerçekleştirilen soru - cevap bölümünde öğrencilerin turist rehberliği konusu üzerine merak ettiği sorular yanıtlanmıştır.

Etkinlik sonunda konuşmacımıza teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan İlhan ÖZTÜRK'e, etkinliğe katılım sağlayan bölüm hocalarımız ve öğrencilerimize sundukları katkı için teşekkür ederiz.