Turizm Rehberliği

Okulumuz Şef Mehmet Yalçınkaya'yı Ağırladı

İGÜ Gastro Talks etkinliklerinin yedincisinde MYK Gastro Arena kurucusu Şef Mehmet Yalçınkaya misafir oldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi ve MYK Gastro Arena iş birliğinde düzenlenen Gastro Talks programında bu defa "Türk Gastronomisinde Marka Kimliği Oluşturma Süreci ve Derecelendirme Kuruluşlarının Önemi" konusu üzerine söyleşi gerçekleştirildi. Gastronomi Bölümleri Koordinatörü ve bölüm öğretim üyemiz Doç. Dr. Serdar Egeli moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte sektörün önde gelen isimlerine plaket takdimi yapıldı. Plaket ile birlikte Doç. Dr. Serdar Egeli, Eğitmen Şef Erkan Kıyıcıoğlu ve Öğretim Görevlisi Levent Demirçakmak tarafından hazırlanan Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler adlı kitabı da plaket ile birlikte takdim edildi. Yoğun bir ilgi ile takip edilen söyleşi sonunda öğrencilerin soruları Mehmet Şef tarafından yanıtlandı. Organizasyonda emeği geçen hocalarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.