Turizm Rehberliği

Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri İçin Söyleşi Gerçekleştirildi

Turizm Rehberliği bölüm başkanlığı tarafından "Rehberlik Öğrencileri İçin Kariyer Rehberi: Outgoing Rehberliği Nedir? Nasıl Yapılır?" konusu üzerine söyleşi organize edilmiştir.

25 Aralık Pazartesi günü yapılan etkinlikte, yurtdışında turist rehberliği konusu konuşulmuştur. Yurtdışında rehberlik yapan Levent ÖÇALAN'ın konuşmacı olduğu etkinlik fakültemiz K Blok Firnas Oditoryumu'nda gerçekleştirilmiştir. Üniversitemizin turizm rehberliği bölümleri öğrencilerinin yer aldığı etkinlik öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilmiştir. Söyleşi sonunda gerçekleştirilen soru - cevap bölümünde öğrencilerin yurdışında turist rehberliği konusu üzerine merak ettiği sorular yanıtlanmıştır.

Etkinlik sonunda Levent Bey'e teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Levent Bey'e, etkinliğe katılım sağlayan bölüm hocalarımız ve öğrencilerimize sundukları katkı için teşekkür ederiz.