Yeni Medya ve İletişim

Ek Ara Sınav (Açıklama)

1 Kasım 2021 tarihinden sonra bölüm veya programlara ilk defa ders kaydı yaptıran öğrencilere 13-19 Aralık 2021 tarihleri arasında ek ara sınav hakkı verilmiştir.

•  YKS, 2.Ek Yerleştirme ile üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kayıtları 1 Kasım 2021 tarihinde tamamlanmıştır. Bu grup öğrencilerden mazereti bulunanlara da kesin kayıt için ek süre verilmiştir.
  • 2. Ek Yerleştirme kayıt yaptıran öğrenciler ile askerlik, Yabancı Dil Yeterlik Sınavı veya başka haklı sebeplerle 1 Kasım 2021 tarihinden sonra bölüm veya programlara ilk defa ders kaydı yaptıran öğrencilere 13-19 Aralık 2021 tarihleri arasında ek ara sınav hakkı verilmiştir.
  • Ek ara sınav hakkı verilen bu öğrenciler, 20-28 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak olan ara sınavlara giremez.
  • Bu nedenle, ek ara sınav hakkı verilen öğrenciler 20-28 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak ara sınav listelerinden çıkarılmıştır.