Yeni Medya ve İletişim

Dr. Öğr. Üyesi Eren Efe'den Workshop

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Eren Efe, web tasarımı ve yazılım konularında tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor.

Yeni Medya Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Eren Efe ve 4. sınıf öğrencimiz Ahmet Arif Güzeldere, Okan Üniversitesi Yeni Medya Bölümü öğrencileriyle web tasarımı üzerine workshop gerçekleştirdi.

Workshop sırasında öğrencilere temel HTML bilgisi verildi ve öğrencilerle birlikte küçük bir animasyon uygulaması gerçekleştirildi. Öğrencilerin konu hakkındaki soruları Dr. Öğr. Üyesi Eren Efe tarafından yanıtlandı.

Bir web sitesi nasıl hazırlanır, bir gazeteci veya medya çalışanı neden yazılım bilmeli, yazılım bilmenin önemi ve sosyal medya yönetimi gibi konularda öğrencilerle Dr. Öğr. Üyesi Eren Efe fikir alışverişinde bulundu.