Yeni Medya ve İletişim

Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Altıncısı düzenlenen 'Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri İstanbul'da verildi.

TRT 2020 Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda final heyecanı yaşandı. 6. kez düzenlenen yarışmaya 76 üniversiteden 790 eserle katılım oldu. Katılanlar arasında Orta Asya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden öğrenciler de vardı.

İletişim öğrencileri, radyo, televizyon, haber ve internet yayıncılığı ile bu yıla özel "Ev Hayat Dolu" kategorilerinde yarıştı.

Eserler, iletişim dünyasının önde gelen isimlerince değerlendirildi, titiz bir çalışmanın ardından 116'sı finale kaldı.

Ödül töreni İstanbul TRT 2 Stüdyoları’nda gerçekleşti. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren sosyal medya hesabından yarışmaya katılanları tebrik etti, başarılar diledi.