Yeni Medya ve İletişim

Dr. Öğr. Üyesi Eren Efe tarafından eğitim verilecek olan JavaScript Atölyesi’nin üçüncüsü Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü ile İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü işbirliğiyle düzenleniyor.

Yeni Medya ve İletişim Bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Eren EFE tarafından düzenlenen JavaScript Atölyesi 30 Kasım’da başlayıp 04.01.2024 tarihinde sona erecek olup toplamda 6 hafta sürecektir. Kulede bulunan 2. kattaki 250 no’lu bilgisayar laboratuvarında gerçekleştirilecek olan etkinlik 40 kişilik kontenjan ile sınırlıdır ve devam zorunluluğu vardır. Kontenjan İletişim ve Tasarımı Bölümü’nden 20, Yeni Medya ve İletişim Bölümünden 20 kişi olacak şekilde belirlenmiştir.

Katılımcılara atölye sonunda katılım belgesi verilecektir.

Kayıt için:  dierol@gelisim.edu.tr ve abcansever@gelisim.edu.tr mail adreslerine isim soyisim bilgilerinizi göndermeniz yeterli olacak.