Yeni Medya ve İletişim

Medya Söyleşileri: Dijital Dönüşüm ve Gazetecilik başlıklı etkinlik gerçekleştirilecek

Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından 27 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen Medya Söyleşileri: Dijital Dönüşüm ve Gazetecilik başlıklı etkinlik saat 13:00’te Firnas Oditoryum’da gerçekleştirilecek.

Medya Söyleşileri: Dijital Dönüşüm ve Gazetecilik başlıklı etkinlikte medya ve gazetecilik alanında güncel gelişmeler değerlendirilecektir. Çeşitli medya organlarında aktif olarak habercilik yapan isimler öğrencilerimiz bir araya gelecektir. Medya Akademisi Derneği (MAKDER) Genel Başkanı Selçuk Taşdemir, İletişim Uzmanı Zuhal Sönmezer, TGRT Haber Gündem Editörü Yusuf Özgür Bülbül, TV100 Haber Editörü Müge Yücetürk, Karar Gazetesi Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar, Milat Gazetesi Ekonomi Müdürü Fırat İpek ve Mobifun Bilişim Haber ve İçerik Editörü Filiz Sert etkinliğe konuşmacı olarak katılacaktır. Etkinlik tüm öğrencilerimize açıktır.

medya