Yeni Medya ve İletişim

Türkiye'de Oyunlaştırmanın Geleceği -2 Etkinliği Gerçekleştirilecek!

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Türkiye'de Oyunlaştırmanın Geleceği etkinliği 8 Aralık'ta 311 nolu oditoryumda gerçekleştirilecek!

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Türkiye'de Oyunlaştırmanın Geleceği başlıklı etkinlik oyunlastirma.co ve Gamfed işbirliği ile gerçekleştirilmişti. Türkiye'de Oyunlaştırmanın Geleceği -2 başlıklı ikinci oyunlaştıma etkinliği 8 Aralık, Cuma günü J blok Fuaye alanında gerçekleştirilecek olup, 311 nolu Oditoryum'da saat 10.00'da gerçekleştirilecek söyleşiye video oyunu tasarımcısı Mevlüt Dinç (Mev Dinc), Afra Çalık, Ayşe Nur Yıldırım ve Kerem Yazıcı konuşmacı olarak katılacaktır. Gamfed ve Intel işbirliği ile etkinlikte çeşitli oyunlarla öğrenciler eğlenirken öğrenecek ve oyunlaştırma ile ilgili güncel gelişmeler hakkında bilgi edinebilecekler.

Etkinlik tüm öğrencilerin katılımına açıktır.

abcaa