Yeni Medya ve İletişim

İİSBF Reklamcılık Bölümünden 2. Sanal Sergi!

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen “Dijital Öğrenci Çalışmaları” konulu ikinci sanal sergi 6 Haziran 2023 itibariyle Artsteps sitesi üzerinden online olarak gösterime sunulmuştur.

2022 yılında Gelişim Sanat Galerisi'nde fiziksel olarak gerçekleşen sergi, şimdi de sanal olarak gösterime girdi. Öğrencilerin dijital tasarım çalışmalarından oluşan ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Eda Mezda tarafından düzenlenen sergiyi ziyaret etmek isteyen tüm sanatseverler, kişisel bilgisayarlar üzerindeki tarayıcılar üzerinden veya mobil cihazlarından online olarak dolaşabilirler. Sergi, dileyen ziyaretçiler tarafından VR gözlükle de gezilebilir. Sergiyi sesli olarak gezebilir, bahçedeki taş yoldan yürüyerek ders içi çalışmaları da görebilirsiniz.

Sergiyi gezmek için tıklayınız.