Yeni Medya ve İletişim

TAYF Uluslararası Film Festivali Kapılarını Açıyor

İstanbul gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Tayf Kısa Film Festivali 24-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Pek çok ülkeden çok sayıda katılımla 24 - 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tayf Uluslararası Kısa Film Festivali İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde sinemaseverleri bir araya getiriyor. Toplam 4 kategoride 12 farklı ödülün verileceği film festivali sinema sanatı için önemli bir konumda olan kısa film yapımını teşvik etmeyi amaçlıyor. 27 Şubat tarihinde Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus'ta düzenlenecek ödül töreninde jüri tarafından belirlenen bir film de Dijital Film akademi Özel Ödülü'nün sahibi olacak.

Detaylar İçin tıklayınız