Yeni Medya ve İletişim

Bölümümüz Öğretim Üyesi Taylan Maral’ın Editörlüğünü Yaptığı Yeni Medya ve Gazetecilik Kitabı Yayımlandı

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Taylan Maral’ın editörü olduğu Yeni Medya ve Gazetecilik kitabı Livre de Lyon Kitabevi tarafından yayımlandı.

Kitapta yer alan çalışmalar bu temel alanlar üzerinde yoğunlaşmış, geleneksel basın, yeni medya ve yapay zekâ çalışmalarından örnekler ile karşılaştırmalı içerikler sunulmasını sağlamıştır. “Yeni Medya ve Gazetecilik” kitabında yer alan çalışmalar, özellikle yeni medya, gazetecilik, basın tarihi ve sosyal medya gibi alanlara ilgi duyan akademisyenler, öğrenciler ve araştırmacılara kaynak ve fikir açısından önemli bir içerik sunmaktadır. Bölümümüz araştırma görevlisi Dilek Kızılırmak “Mahremiyetin İfşa Edildiği Bir Platform: Kadınlar Kulübü” başlıklı çalışmasıyla kitaba katkı sunmuştur. Kitaba hem çevrimiçi hem de basılı olarak erişilebilmektedir.
PDF formatına ulaşmak için tıklayınız.